18 Kasım 2016 Cuma

Kremalı İncir Tarifi

 Kremalı İncir Tarifi, yemek tarifleri, resimli Kremalı İncir Tarifi, Kremalı İncir nasıl yapılır

Zorluk Derecesi: kolay
Süresi: bir saat ile iki buçuk saat arası    Kremalı İncir Tarifi
Kaç Kişilik: (4-6 kişilik)
Kremalı incir, özellikle yaz mevsiminde akşam yemeklerinden sonra servis edebileceğiniz lezzetli bir tatlıdır.
Kremalı İncir Nasıl Yapılır
4 taze incir (kabukları soyulup ince dilimlenmiş)
2 armut (yumuşak, kabukları soyulup ince dilimlenmiş)
12 beyaz üzüm tanesi (ortadan ikiye bölünüp çekirdekleri çıkarılmış)
12 siyah üzüm tanesi (ortadan ikiye bölünüp çekirdekleri çıkarılmış)
250 gr (1 su bardağı) krem şan- tiyi (soğutulmuş)
Süslemesi: yemek tarifleri
6 iri siyah üzüm tanesi (dörde bölünüp çekirdekleri çıkarıl¬mış)
1 çorba kaşığı antep fıstığı (a- yıklanmış).
Orta boy bir kasede incir, ar¬mut ve üzümleri karıştırınız. buzdolabında arasıra karıştırarak, 1 saat soğutunuz. resimli Kremalı İncir Tarifi
Krem şantiyiyi bir sıkma tor¬basına doldurup, meyvelerin bu¬lunduğu kabı buzdolabından ala¬rak krema ile süsleyiniz. 4’e bölün¬müş siyah üzümler ve antep fıstık¬larıyla süsleyip servis ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder